Film om Helga Henschen

Idag var det premiär på Babis Tsokas film om Helga Henschen ”Det är den totala människan det gäller”. Premiären ägde rum på Teater Reflexen i Kärrtorp och det var stor uppslutning av medlemmar i Helga Henschens Vänner och andra specialinbjudna. Babis Tsokas inledde med att berätta om varför han gjort filmen och om hans relation till Helga Henschen och hennes budskap. Efter filmen sjöng kompositören Gunnar Edander dikter av Helga Henschen, som han gjort musiken till, och sedan blev det mingel med vin och snittar. En mycket lyckad eftermiddag.

Babis Tsokas.jpg

Babis Tsokas

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: