Duvbodagen 2018

Helga Henschen bodde de 25 sista åren av sitt liv i Duvbo. I år var Helga Henschens Vänner inbjudna att delta i Duvbodagen, ett årligt evenemang i Duvbo, Sundbyberg. Vi hade ett bokbord och ledde en promenad till Duvboskolan, där Laila Nygren från Helga Henschens Vänner berättade om de fyra konstverk (Älgen och stjärnan, Folkvisan själv, Pojken och buffelkon, Huldran) som Helga Henschen skänkte till Duvboskolan och som nu fått en ny placering i skolans matsal. Laila levandegjorde konstverken mycket bra och det blev en fin frågestund efteråt.

Duvbodagen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: