Välbesökt filmvisning

Fast det var strålande väder, blev Hedénsalen i ABF-huset snabbt full, när PRO-Kultur i samarbete med Helga Henschens Vänner visade filmen om Helga Henschen – Det är den totala människan det gäller. Filmens upphovsman, Babis Tsokas inledde och berättade om sina möten med Helga Henschen och Lilian Larsell, ordförande i föreningen Helga Henschens vänner, berättade om Helga Henschens liv, konst och författarskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: