Dafnejubileet

40-årsjubileet av Helga Henschens Dafnefontän i Lunagallerian i Södertälje idag var mycket välbesökt.   Hundratals personer stannade under eftermiddagen upp i lördagsshoppingen och tittade på Juniors streetdans, assyriska föreningens barndansgrupp och lyssnade till diktläsning och kören Vox Humana (som utan att de visste sambandet framförde en text av Helga Henschens kusin, Britt G Hallqvist ). Kommunalrådet Boel Godner talade och påtalade vikten av offentlig konst.

Dafnejubileum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: