Givande kväll på Eggeby Gård

Ett 30-tal personer kom till Eggeby Gård igår i den sköna försommarkvällen och tittade på Babis Tsokas film om Helga Henschen – Det är den totala människan det gäller. Därefter berättade Babis om hur filmen kom till. Berit Skogsberg, nära vän och förläggare till Helga Henschen, talade om Helga Henschens författarskap, som är omfattande, med såväl böcker som diktsamlingar. Författaren Gunilla Lundgren berättade om sina kontakter med och den inspiration hon själv fått från Helga Henschen.

Eggeby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: