Helga som fredsaktivist

Föreningens årsmöte den 7 mars inleddes med ett anförande av Maj-Britt Theorin, där hon berättade om Helga Henschens engagemang i fredsrörelsen. Vi visade också den bildutställning (syns bakom Maj-Britt på fotot) som Helga Henschens Vänner och Kvinnor för Fred har tagit fram tillsammans. Den består av utvalda teckningar av Helga Henschen med fredstema. Utställningen lånas ut till KFF:s lokalföreningar och kanske kan vara av intresse även för andra föreningar/organisationer. Kontakta Helga Henschens Vänner i så fall.

Majbritt Theorin på årsmötet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: