Nygamla bilder

Styrelsen tackar för den fina tidningen Julkvällen, Publicistklubbens jultidning (original från 1956), som vi fick av en av våra följare. som köpt den på loppis. Helga Henschen har här illustrerat en berättelse av Margit Vinberg, där författaren funderar över julfirandet år 1900 och föreställer sig hur det kommer att se ut år 2000. Jätteroligt att få se bilder av Helga som vi inte sett förut. Helgas bilder fick dessutom pryda hela omslaget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: