Fredsutställningen

Den 28 maj kl. 13-17 är det familjedag och konstutställning på Eggeby Gård (Järva Folkets Park). Då kommer HHV att visa den utställning med Helgas fredsbilder, som vi tog fram i samarbete med Kvinnor för Fred för några år sedan. Utställningen kommer att hänga i det sk. Helgarummet i huvudbyggnaden (Café Grönlingen) och några från styrelsen kommer att vara där med bokbord. 

I övriga rum i caféet kommer konstnärer med anknytning till Eggeby Gård att visa sin konst på temat fred.

Fika, matförsäljning, marknad, musikunderhållning och barnaktiviteter utlovas under familjedagen. Utställningen kommer sedan att hänga kvar till midsommar och vara öppen under Eggeby Gårds öppettider.

Vägbeskrivning till Eggeby Gård mm information finns på www.eggeby.se.

Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: