Helga Henschen i Signalfabriken

Helga Henschen bodde de sista tjugofem åren av sitt liv i Duvbo, Sundbyberg, och hon donerade delar av sin efterlämnade konst till Sundbybergs Stad. Flertalet av dessa konstverk, målningar och ett 20-tal skulpturer, finns nu permanent i biblioteket i Sundbyberg, Signalfabriken, och kan ses under bibliotekets öppettider. Där finns också en broschyr med information om konstverken. Nedan ”Vilande djur” (olja på duk).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: